Wij van HappyMatras maken matrassen, topmatrassen en hoeslakens op maat. Wil u een matras voor uw caravan, camper, boot, bedstee, wieg, zelfgemaakte bed, vrachtwagen etcetera? Dan bent u bij HappyMatras op het juiste adres. Matrassen met schuine kanten, ronden hoeken en taps lopende uiteinden zijn geen probleem voor onze vakmensen. Wij vinden het belangrijk dat u lekker slaapt. En als u goed slaapt verteld u dat door aan uw netwerk. Hierdoor hoeven wij geen dure reclame te maken en houden we onze kosten laag. Door dit concept kunnen we u een kwalitatief goede HappyMatras leveren voor een zeer schappelijke prijs. Heeft u vragen? Schroom niet contact met ons op te nemen.

Hieronder vindt u een lijst met onze verkooppunten. Heeft u vragen over onze matrassen? U kunt ons een mail sturen of contact opnemen met onderstaande dealers.

logo zzzlapen kleincopy

Bij zzZlapen.nl vindt u onze caravanmatrassen. Weet u wat u wilt hebben? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bent u er nog niet helemaal uit? De klantenservice van zzZlapen.nl helpt u graag verder. 

 

Slaapopmaat bijgeknipt

Eerst nog even proefliggen? Dan kunt u naar Slaap op Maat. Met winkels in Rijssen en Raalte waar u ongestoord de matrassen kunt testen.

 

Holiday Sport Logo

Ons meest verkochte model is te verkrijgen en natuurlijk te proberen in Lochem. 

DOBO logo

Koop uw caravan bij Dobo inclusief een HappyMatras.

Deze HR 45 koudschuimmatras is 16 centimeter dik, ademend, anti-allergisch en vochtregulerend.rsz 1rsz bijgewerkt

Zeer geschikt om te gebruiken in een warmer klimaat.

Ideaal gewicht voor de caravan en optimaal slaapcomfort.

De dubbeldoeks jersey hoes is af te ritsen en wasbaar. 

Heeft u specifieke wensen voor uw matras? Neemt u dan contact met ons op om uw specifieke wensen ten aanzien van uw matras door te geven.

Deze matras is te verkrijgen bij:

Dealer Waar? Website
zzZlapen.nl Online www.zzzlapen.nl
Slaap op Maat Rijssen en Raalte www.slaapopmaat.nl
Holiday Sport Lochem www.holidaysport.nl

 

Koudschuim

Een hogere mate van comfort wordt geboden door een koudschuimmatras. Koudschuim vormt perfect naar uw lichaam en is een schuim met hoge comfort eigenschappen. Te verkrijgen van 30 tot 60 kg/m³.

De reactieve polyetherpolyol zorgt ervoor dat de veerkracht merkelijk hoger is dan bij conventionele schuimen. De celstructuur is open en zeer gedifferentieerd, en zal daardoor het vocht veel beter opnemen dan een polyethermatras. Het materiaal ademt ook veel beter. Een koudschuimmatras is een ideale flexibele en sterke matras die bij het opmaken van het bed makkelijk in het gebruik is. Het is een matras naar de laatste technologie. De hardheid van de matras is zeer goed afgestemd op de lattenbodem of boxspring en qua gewicht uitermate geschikt voor de caravan. Deze matrassen zijn vrij van schadelijke stoffen.

Opmerkzaam van koudschuim is dat het brandvertragend is.

H.R. High Resilience (HR 30 tot HR 60)

Bij koudschuimmatrassen wordt er een onderscheid gemaakt tussen 30, 40, 50, 55 en 60 HR. HR staat voor High Resilience of hoge veerkracht. Hoe hoger het soortelijk gewicht des te beter de matras zich naar uw lichaam vormt. Koudschuimmatrassen kennen een lange levensduur, maar de levensduur verschilt wel naar gelang het HR gehalte.

Eigenschappen van een koudschuim matras:

* goede conformiteit / de perfecte lichaamsondersteuning

* voelt niet warm aan

* goede vochtopname & ventilatie

* lange levensduur

* neem nooit een te dikke HR matras (max. 20 cm. hoog)

* matras zonder klachten

© 2023 HappyMatras

Please publish modules in offcanvas position.